Illustrasjonsfoto.
      (Foto: NTB scanpix)

Illustrasjonsfoto.Foto: NTB scanpix

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot flere jenter

En mann i 40-årene, tidligere ansatt i en kommune i Nord-Trøndelag, er tiltalt for seksuelle overgrep mot fire mindreårige jenter.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Denne artikkelen er korrigert etter første publisering.

En mann i 40-årene, tidligere ansatt i en kommune i Nord-Trøndelag, er tiltalt for seksuell omgang med en 13 år gammel jente.

Mannen er blant annet tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år, og det er snakk om flere handlinger gjennom vel ett år.

Tiltalen omhandler også seksuelt krenkende atferd og handling mot ytterligere tre mindreårige jenter. Ifølge tiltalen skal han sendt upassende meldinger og bilder til jentene, melder NRK

– Min klient har erkjent seksuell omgang med barn under 14 år. Han har også erkjent å ha sendt krenkende bilde og spurt om å ha sex med ei jente, sier advokat Rune Østgård.

Mannen var ansatt i kommunen han bodde i, og hadde gjennom jobben daglig kontakt med barn og ungdom. Han har også hatt flere frivillige verv i ulike organisasjoner der han har jobbet tett med barn og ungdom.

– Vi følger opp både ansatte, barn og foreldre så godt vi kan, sa ordføreren i kommunen til NRK da saken ble kjent sommeren 2016.

Straffesaken skal behandles i Namdal tingrett i Namsos 22. mai.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis