Fra 14. august og frem til 23. august kl. 06.00 vil det pågå asfaltarbeid i Kirkegata fra kl. 21.00 til kl. 06.00 på hverdager.
(Foto: Johan Arnt Nesgård)

Fra 14. august og frem til 23. august kl. 06.00 vil det pågå asfaltarbeid i Kirkegata fra kl. 21.00 til kl. 06.00 på hverdager. Foto: Johan Arnt Nesgård

På mandag begynner arbeidet med ny asfalt i Kirkegata i Levanger

Det vil bli manuell dirigering fra Levanger videregående skole og frem til krysset ved Sykehuset Levanger. Deretter er det skiltet omkjøring om Jernbanegata.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

På oppdrag fra Nord-Trøndelag Fylkeskommune starter Statens Vegvesen mandag 14. august klokken 21.00 arbeidet med å legge ny asfalt i Kirkegata i Levanger sentrum. Det melder Statens Vegvesen i en pressemelding.

Årsaken til asfalteringen er at det i dag er store dype hull flere steder i vegen, så ny asfalt betyr både bedre kjørekomfort og økt trafikksikkerhet.

– Strekningen vi skal asfaltere går fra Levanger videregående skole og frem til Holbergs gate, til krysset ved Levanger Farge & Glass, skriver Statens Vegvesen.

Legger arbeidet til natt

For å redusere trafikale problemer, og for å ivareta sikkerheten for trafikanter og arbeidere, velger Statens Vegvesen å legge arbeidet til natt.

Fra 14. august og frem til 23. august kl. 06.00 vil det pågå asfaltarbeid i Kirkegata fra kl. 21.00 til kl. 06.00 på hverdager.

– Vi starter ved videregående skole og jobber oss bortover. Vi ønsker å informere naboer til vegen, og innbyggere, om at arbeidet vil føre til mer støy og støv. Vi starter med å løsne kummer og senke dem. Deretter vil vi frese av gammel asfalt, før vi legger ny, sier leder for asfalt- og vegoppmerkingsseksjonen i Statens vegvesen Region midt, Thor Asbjørn Lunaas.

Vegvesenet beklager ulempene arbeidet medfører. Når arbeidet er ferdig får naboer og trafikanter en bedre og sikrere veg.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis