Prisdryss. Fra venstre: Torstein Inderhaug, Jomar Ertsgaard, begge Kimen, fylkesordfø-rer Pål Sæther Eiden og Arve Harald Nordahl fra Rådet for likestilling av funksjonshemmede i Nord-Trøndelag.
      (Foto: Privat)

Prisdryss. Fra venstre: Torstein Inderhaug, Jomar Ertsgaard, begge Kimen, fylkesordfø-rer Pål Sæther Eiden og Arve Harald Nordahl fra Rådet for likestilling av funksjonshemmede i Nord-Trøndelag.Foto: Privat

Kimen kulturhus vant årets tilgjengelighetspris

Fylkesordfører Pål Sæther Eiden delte i dag ut fylkeskommunens «Pris for god universell utforming» til Kimen kulturhus i Stjørdal.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

I en pressemelding fra Nord-Trøndelag fylkeskommune står det at Kimen blir årets vinner av flere årsaker.

– Gjennom å ha universell utforming og tilgjengelig på dagsordenen i planleggings- og byggefasen ble det sikret at flest mulig i dag kan benytte og sette pris på kulturbygget, står det i meldingen.

– Viktige hensyn er ivaretatt med hensyn til tilgjengelighet for alle. Her kan nevnes arkeringskjeller med 16 handicapplasser, heis direkte inn i kulturhuset og stellerom for voksne.

Deles ut for bedrede livsvilkår

Rådet for likestilling av funksjonshemmede i Nord-Trøndelag deler hvert år ut «Pris for god universell utforming».

Prisen deles ut til noen som har gjort en stor innsats for å bedre funksjonshemmedes livsvilkår.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis