Lothepus vant både farmen kjendis og tv-publikums hjerter. i påsken kommer han med bandet sitt til steinkjer. (Foto: Espen Solli, TV2.)

Lothepus vant både farmen kjendis og tv-publikums hjerter. i påsken kommer han med bandet sitt til steinkjer. Foto: Espen Solli, TV2.

Lothepus til Steinkjer

Vinneren av Farmen Kjendis og Mr. Fjorden Cowboys tar med seg bandet til Steinkjer.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Søndag kveld fulgte rekordmange 1,5 millioner tv-seere følge Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus, da han gikk til topps i den første utgaven av Farmen Kjendis på TV2. Entreprenøren fra Hardanger har fått mange fans gjennom realityprogrammet. «Farmen kjendis» hadde nærmere én million TV-seere i snitt, og er dermed tidenes største suksess på TV 2. Nå er vinneren og folkefavoritten booket med sitt countryband til Vårt Hjem i Steinkjer 14.april.

– Midt i blinken

– Lothepus kommer til Vårt Hjem langfredag i påsken. Bandet er midt i blinken for oss, og Lothepus er en skikkelig karismatisk fyr. Han kommer med norske tekster og folk-countrymusikk, sier Robert Hofstad ved Vårt Hjem.

Lothepus ga ut albumet «Cowboyhjarta» i 2014, og «Sallaren» tilbake i 2009. Etter tv-suksessen har han merket stor oppsving på platesalg og antall telefonanrop.

– Det er så merkelig. Jeg skjønner ikke at jeg har fans, men vet at de er i alderen fire til 95. Platesalget har økt, og jeg får aldri gå i fred. Telefonen ringer konstant, og det er alt fra unger til fulle folk og dritt og lort på linjen. Men det går bra, sa Lothepus til VG etter søndagens tv-finale.

Kan bli stinn brakke

Han får også «skylden» for at dokumentarserien Fjorden Cowboys har opplevd en sterk økning i antall seere som en effekt av Farmen-deltakelsen.

– Dette blir hans første konsert i Steinkjer, og jeg er hundre prosent sikker på at det blir fullt hus. Mange kommer til å bli overlykkelige over å se ham i byen, og det at han vant Farmen i helgen er en stor bonus. Dette blir utrolig tøft, sier Hofstad, og legger til at billettsalget starter om kort tid.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis