(Foto: Johan Arnt Nesgård)

Foto: Johan Arnt Nesgård

Billettene til Steinkjerfestivalen går som varmt hvetebrød

Per mandag er det bare 1800 av 6000 billetter igjen.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

– I dag er det bare 1800 av 6000 billetter igjen. Fortsetter salget i samme tempo som i forrige uke, er festivalen utsolgt før dørene åpner, sier en fornøyd festivalsjef Svein Bjørge i en pressemelding.

Han peker på at de fleste billettene tidligere har blitt solgt i selve festivaluka.


Sommertid er festivaltid

Her finner du en oversikt over 350 festivaler fra nord til sør.

 

Aldri hatt bedre forhåndssalg

Han synes det er hyggelig at folk sikrer seg billett i god tid. Tidligsalget av billetter har aldri vært bedre enn til årets festival. På toppen av det eksploderte billettsalget i forrige uke, opplyses det i pressemeldinga.

Kan være lurt å kjøpe nå

Kun tre dager gjenstår til festivalens kickoff-arrangement. Deretter kommer opplevelsene på løpende bånd i festivalhelga; Åge Aleksandersen, Karpe Diem, The Waterboys, TNT, Janove, Julie Bergan, Vazelina Bilopphøggers og 30 andre konserter.

– Det kan være en idè å kjøpe billett nå, om du har satt av helga til Steinkjerfestivalen. Utsolgt er utsolgt, sier Bjørge.

Åge og Sambandet på veien igjen

Han blåser liv i den gamle Dains me mæ-klassikeren «Berre Liv» og hedrer Chuck Berry og Bob Dylan i rykende ferske «Gå gå gå». Åge Aleksandersen er på veien igjen

– Dette blir et løft for sentrum

Den store Rismelormen har allerede kommet på plass. Om en drøy måned kan den første delen av nye Rismelen aktivitetspark tas i bruk.

Sommertid er festivaltid

Her finner du en oversikt over 350 festivaler fra nord til sør.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis