NO DAWN: Fra venstre: Kent Skjeflo, Andreas Bruheim, Tor Erik Simensen, Ludvik Brandsegg og Paal André Sandnesmo.
(Foto: Promo)

NO DAWN: Fra venstre: Kent Skjeflo, Andreas Bruheim, Tor Erik Simensen, Ludvik Brandsegg og Paal André Sandnesmo. Foto: Promo

Tuner seg inn mot turné

Steinkjerbandet No Dawn skal om kort tid på turné med Cannibal Corpse. Da er det greit å få finjustert liveferdighetene med en lokal konsert først.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

– Vi har ikke spilt live på over et år – sist var under Infernofestivalen 2011. Så for å få kjørt oss inn, spiller vi på Nordströms fredag kveld, forteller trommeslager Kent Skjeflo.

En formsjekk foran turné er aldri dumt – særlig ikke når bandet ditt er håndplukket til å varme opp for en av verdens største og mest innflytelsesrike death metal-grupper.

Krevde No Dawn

5. juni kommer amerikanske Cannibal Corpse over dammen for å spille fire konserter på fire dager. Først i Trondheim, deretter Drammen, Bergen og Oslo. Bandet gikk tidlig ut med et krav for norgesturneen: «We want No Dawn to support us!».

Skjeflo ser fram til jobben med skrekkblandet fryd.

– Det blir helt sykt. Å få den oppgaven der er over all forventning. Samtidig tar jeg det som en bekreftelse på at vi gjør noe rett. Vi skal gjøre så godt vi kan for å bevise at vi er oppgaven verdig, sier No Dawn-trommisen.

Spiller nye låter

En fullengder er i emning, og forberedelsene til den kommende plata er mye av årsaken til konsertdvalen det siste året.

Skjeflo lover en death metal-plate med mer tyngde og mer gjennomtenkte arrangementer enn tidligere materiale.

– Det trenger ikke å gå i «hundre-og-hælvett» hele tiden, det føles veldig greit å kunne ta det litt ned og flyte på den tunge delen, sier Skjeflo, og lokker med at de vil presentere nytt materiale på Nordströms fredag.

– Vi har noen nye elementer i musikken, og er spent på å se hvordan folk reagerer, sier han.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis