Kaizers Orchestra holder avskjedsturne i 2013. I juli kommer de til Rørvik.
      (Foto: Paal Audestad)

Kaizers Orchestra holder avskjedsturne i 2013. I juli kommer de til Rørvik.Foto: Paal Audestad

Kaizers til Rørvik

Rørvikdagan 2013 har kapret Kaizers Orchestra til åpningsdagen i juli.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Kystbyen Rørvik har aldri hatt et så stort navn på plakaten tidligere. Kaizers Orchestra er ute på avskjedsturne i år, og Rørvik er stolte over å være eneste stopp for bandet mellom Trondheim og Bodø.

– Det er god jobbing lokalt, og godt og ryddig samarbeid med TimeOut Agency som har gjort det mulig å få til en avtale relativt raskt, sier Jahn Tharaldsen fra arrangementskomiteen.

– Et løft for Rørvikdagan

Han er bestemt på at i og med at dette er eneste konsert mellom Bodø i nord, og Trondheim/Frøya i sør, så er nedslagsfeltet for publikummere i år større.

– Alle er hjertelig velkomne til kystbyen. Vi er både glade, og ikke minst stolte, av å ha fått til dette. Det er et løft for Rørvikdagan, og forhåpentligvis starten på noe som har kommet for å bli. For oss handler dette også om omdømmebygging for lokalsamfunnet vårt, sier Tharaldsen.

Konserten finner sted torsdag 25. juli.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis