Med musikkvideo i skolesekken

Askil Holm og elever fra Steinkjer Montessoriskole hadde premiere på sin musikkvideo under markeringen av Den Kulturelle Skolesekkens 11. turnestart i fylket.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Markerinen av turnéstarten fant sted i en fullsatt kantine på Fylkets hus tirsdag.

Samme dag ble også singelen "Den Kulturelle skolesekken" sluppet, med offisiell premiere på musikvideoen.

Spennende å være med

Låtmakeren og artisten Askil Holm har sammen med Jon Niklas Rønning skrevet sangen i anledning 10-årsjubileet for turnéorganisasjonen.

Steinkjer Montessoriskole medvirker som korister i tillegg til å stille som skuespillere og statister i videoen, og var selvfølgelig også tilstede under lanseringen av singel og video.

– Dette har vært utrolig gøy å være med på. Det var spennende å få se hvordan en musikkvideo blir til, sier Astri Andrea Bjerkem, elev på Steinkjer Montessoriskole.

Tett program

I tillegg skolesekk-låta ble programmet for det kulturelle tilbudet i grunnskolen og videregående skole i det kommende året presentert.

Kari Stai leste fra Jakob og Neikob-bøkene, som hun også skal gjøre for de nordtrønderske skolene i året som kommer.

I alt har Den Kulturelle Skolesekken i løpet av året 65 produksjoner, og gjennomfører 700 konserter, foredrag og lignende for til sammen 23.000 elever i fylket.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis