Familien kan dele den digitale tilgangen

Du kan dele din digitale tilgang med inntil 4 familiemedlemmer i samme husstand. Med hvert sitt brukernavn og passord kan de da lese e-avisa og Ekstra-artiklene på t-a.no

Gå til Minside for å dele den digitale tilgangen

(Foto: CC0 // Muisje, pixabay)

Foto: CC0 // Muisje, pixabay

I Nord-Trøndelag har vi lange tradisjoner for å dele avisa. Tidligere var det ofte sånn at man abonnerte på hver sin avis og delte med naboen. Dette viderefører vi i den digitale verden. Når du kjøper abonnement gis det tilgang til digitale tjenester, som e-avisa og Ekstra-artikler. Disse er knyttet til abonnentens personlige abonnement, og det er ikke tillatt å gi bort passordet til andre. Dette gjelder også digital videreformidling av e-avisa eller Ekstra-artikler.

Inkludert i abonnementet ligger likevel muligheten til å dele hele den digitale tilgangen med inntil 4 familiemedlemmer i egen husstand. Dette skjer ved at abonnenten via Min side inviterer familiemedlemmene, og at disse registrerer seg med eget brukernavn og passord. Hverken abonnenten eller familiemedlemmene kan spre tilgangen ytterligere.

Merk at familiemedlemmene man deler med må bo i samme husstand som abonnenten, slik at delingen skjer på samme måte som når man delte en papiravis mellom seg i husstanden. Likevel kan man dele med yngre borteboende studenter som fortsatt har sin Folkeregister-adresse hjemme hos abonnenten.

Det er veldig enkelt. Du fyller inn e-postadressene til familiemedlemmene i et skjema og klikker på inviter. Da mottar de en e-post som forteller dem resten.

Bedrifter og offentlige virksomheter

Dersom abonnenten ikke er en privatperson, men en virksomhet, kan den digitale tilgangen deles med inntil 4 medarbeidere. Denne jobbrelaterte tilgangen kan da brukes på virksomhetens adresser, IKKE til privat bruk!

Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Kundesenter

Åpningstid Steinkjer:
Man.-fre. 8-15.30

Åpningstid Levanger:
Man., ons. og fre. 8-15