Til minne om Oddmund Skjærvik

Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Jeg ble kjent med Oddmund gjennom hans arbeid i NAV. Å få en skikkelig kontakt med NAV og i NAV betyr så uendelig mye for hjelpemottaker og familien. Oddmund forsto situasjonen umiddelbart og loset oss gjennom lover og regler og var usedvanlig løsningsorientert. Vi ble møtt med smil og varme hver eneste gang vi hadde time hos NAV, en imøtekommenhet en alt for sjelden opplever. Aldri avlyste møter, alltid konkrete forslag og fokus på den som behøvde hjelp fra NAV.

Når vi møtte Oddmund utenfor kontortid var det alltid tid til en prat, gode historier og latter, hans lune humør slo alltid gjennom. Han gledet seg til å bli pensjonist, men gikk ekstra når behovet var der selv om han hadde pensjonert seg. En varm og god mann som gjorde sitt til at jeg fikk et utmerket forhold til NAV.

Så usigelig trist at han ikke fikk nyte pensjonisttilværelsen lenger, men gode minner gjør sorgen litt lettere å bære. Vi deler sorgen med familien, som har den tyngste børa å bære.

Arne Bredland

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis