Savnet dame i Leksvik

Ble sist sett klokken 19.00 søndag kveld.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Mandag morgen opplyser politiet om at de leter etter ei dame i 40-årene i Leksvika. Meldinga om at personen var savnet kom klokken 01.45 i natt. Politiet har søkt etter henne i løpet av natta, men har nå satt inn mer ressurser i søket.

Sist sett søndag kveld

Dama er 160 centimeter høy, og har på seg dongeribukse og sort t-skjorte med Mekonomen-skrift. Hun ble sist sett på Fylkesveg 755 ved Hoven, og politiet oppfordrer folk til å ta kontakt om de ser henne. Hun ble sist sett klokken 19.00 søndag kveld.

– Vi har satt inn to politihunder og søker i området der hun sist ble sett, forteller Jørgen Grønli ved politiets operasonssentral.

I alt 6 politifolk jobber nå med å lete etter kvinnen. Røde Kors er også på vei og de stiller med 12 personer for å bistå i søket.

Redningsskøyte søker langs stranda

Klokken 11.00 mandag formiddag er også redningsskøyta «Uni» fra Trondheim engasjert i leteaksjonen.

– Den driver nå strandsøk i området, opplyser fungerende operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Morten Evensen. Leteaksjonen er konsentrert i området Leksvika - Vanvikan.

Dersom noen har sett kvinnen etter klokken 19.00 søndag kveld, ønsker politiet tips på 02800.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
  • Bruk fullt navn.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
  • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis