Nytt brekk i Åre

Noen brøt seg inn i en tobakksbutikk natt til onsdag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Det var klokken 03.01 natt til onsdag at politiet i Trøndelag fikk beskjed av sine svenske kolleger om at det var begått et innbrudd i en tobakksbutikk i Åre i Sverige.

Kjørte fra stedet

– Det var knust en rute, og gjerningspersonene skal ha kjørt fra stedet i en utenlandskregistrert BMW, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Ole Tuset.

Operasjonslederen har ikke informasjon om hvilket land bilen er registrert i, men den er altså ikke registrert i Sverige.

Dette innbruddet skjer bare en uke etter at det ble gjort innbrudd i to andre butikker på det lille tettstedet. I det forrige brekket ble en bil brukt som rambukk for å komme seg inn i lokalene. Tuset har ikke klarhet i om det er brukt samme fremgangsmåte denne gangen.

La ut sperringer

Informasjonen han har fått går på at et vindu er knust

– Men det ble lagt ut spanske ryttere (sperringer. jour. anm) også denne gangen.

– Bilen skal ha kjørt i retning Østersund, men norske patruljer holder øynene åpne i tilfelle den kommer over grensa, forteller operasjonslederen.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis