Politiet evakuerte kjøpesenter i Trondheim

Funn av mystisk gjenstand.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Politiet evakuerer Mercursenteret i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand.

Mistenkelig gjenstand

Politiet fikk melding om at det var funnet en mistenkelig gjenstand på kjøpesenteret i Nordre gate klokken 17.10 torsdag.

– Vi tømmer senteret for folk. Det er observert en mistenkelig koffert i en butikk, og vi har kalt inn hjelp til å undersøke den, opplyser operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Sperret av Nordre gate

Politiet har valgt å sperre av deler av Nordre gate mens gjenstanden undersøkes nærmere.

Vitner har til Adresseavisen fortalt at det lå en stor svart bag i passasjen fra Mercursenteret ut mot Nordre gate, og det skal ha vært den som gjorde at politiet evakuerte senteret.

- Gjenstanden ble funnet i inngangspartiet til Mercursenteret, som vender ut mot Nordre gate. Vi har konsultert kyndige folk, og skal nå avklare hva denne gjenstanden er, sier operasjonsleder Frank Brevik ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Ufarlig gjenstand

Kl. 20.19 melder politiet at eksperter har vurdert gjenstanden som ufarlig. Politiet har opphevet sperringen og avsluttet på stedet.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis