Historisk trepoenger

Kim Rune Ovesen var sentral da Vegakamerateneslo makedonske Zelezarec i UEFA futsal cup.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Lørdagens oppgjør mot det makedonske laget var siste kamp av gruppespillet i hovedrunden av UEFA futsal cup.

De norske mesterne tapte sine to første kamper mot henholdsvis KMF Ekonomac (Serbia) og Nikars Riga (Latvia), og det var allerede før kampen klart at det var det serbiske og latviske laget som ville avansere til eliterunden av den gjeveste klubbturneringen i Europa. Lørdagens motstander Zelezarec sto også med null poeng før siste kamp, og en eventuell seier ville bety viktige seedingpoeng foran kommende deltakelser i europacupen.

To raske baklengs

Vegakameratene hadde et brukbart grep på kampen da makedonerne på ett minutt halvveis i første omgang satte inn to kjappe scoringer, ved henholdsvis Aleksandar Gligorov og Adrijan Micevski. Håvard Solem reduserte for nordmennene like før pause, mens Christopher Moen sørget for utligningen halvveis i andre omgang, etter en frekk frisparkvariant av steinkjergutten Kim Rune Ovesen. Espen Hanssen Wik satte inn 3-2 noen minutter senere, før samme Moen fastsatte sluttresultatet til 4-2 sekunder før slutt.

Historiske

De norske eliteseriemesterne i futsal, Vegakameratene, deltar for andre år på rad i UEFA futsal cup. Også i fjor tok laget seg tilhovedrunden og ble da historiske da de tok ett poeng på tre kamper.

Målet for denne sesongen var å forbedre fjorårets resultat, og trener Kai Bardal var dermed godt fornøyd etter kampen.

- Selv om avansementet uansett var tapt, er det ingen hemmelighet at denne seieren betyr veldig mye for oss. Nå har vi forbedret oss fra i fjor, vist at vi henger med mot lag som er ranket langt høyere enn oss, samtidig som vi tar med oss viktige seedingpoeng. Vi spiller ingen stor førsteomgang mot Zelezarec, og får to baklengs på kort tid. De siste fem minuttene før pause og hele andre omgang er jeg veldig godt fornøyd med, og synes vi tar en fullt fortjent seier. Det gjorde godt  sier steinkjerbyggen.

Jonas Schei Wiseth var toneangivende for Vegakameratene de to første kampene i Riga, men steinkjergutten fikk seg en smell i kneet mot latvierne og måtte stå over lørdagens kamp.

Morten Ravlo måtte kaste inn håndkleet like før avreise til Riga på grunn av en skade i låret.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis