Vegakameratene innledet med seier

Andorra La Vella (NTB): Vegakameratene fikk en flott start på UEFA Futsal cup da de slo Encamp fra Andorra 4-2 onsdag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Alle kampene spilles i Andorra. Rojas Flores ga hjemmelaget ledelsen etter fire minutter, men kort tid etter utlignet Kim Rune Ovesen. Håvard Solem sendte Vegakameratene foran etter 12 minutter, mens Christopher Moen la på til 3-1 etter 17 minutter.

Petter Høvik økte til 4-1 etter 37 minutter, mens Oscar Neira reduserte i nest siste minutt. Det spilles 2 x 20 minutter effektiv spilletid. Allerede torsdag skal Vegakameratene ut i kamp mot Maccabi Nahalat fra Israel. Sjahumjan fra Armenia er motstander lørdag.

– En fantastisk start for oss. Vi presset dem høyt fra start. De fikk 1-0 tidlig, men vi fortsatte presset, og lykkes bedre etter hvert, og fikk den viktige utligningen. Fra der og til pause gjorde vi en svært god jobb, og fikk med oss 3-1 til pause. Andre omgang er vi også solide, selv om det blir litt kaos på slutten. Alt i alt en veldig god kamp, men vi har fortsatt to tøffe kamper igjen, sa trener Kai Bardal til NTB. (©NTB)

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis