Målløst for Vegakameratene

Andorra La Vella (NTB): Vegakameratene spilte 0-0 mot toppseedede Maccabi Nahalat Itzhak fra Israel i torsdagens kamp i UEFA futsal cup.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Andreseedete Vegakameratene åpnet med å slå vertsklubben FC Encamp 4-2 onsdag. Med seier mot armenske Sjahumjan lørdag er Vegakameratene klar for hovedrunden.

De to respektive keeperne, Kenneth Rakvaag og Shahaf Bar-Zakay, storspilte i hvert sitt mål, og avverget det som raskt kunne vært en svært målrik kamp.

– Det ble veldig mange sjanser, og det var deilig å holde nullen. Dermed er vi tilbake der gjerrige Vegakameratene skal være. Den andre keeperen var også veldig god, og det kunne absolutt vært mål i kampen, sier Vegakameratene- og landslagskeeper Kenneth Rakvaag til NTB.

Trener Kai Bardal var fornøyd.

– 0-0 er et resultat vi er greit fornøyd med, i og med at vi da har muligheten til å avgjøre det hele selv. Vi møtte et svært godt lag i Nahalat, og er også godt fornøyd med gjennomføringen av kampen, sier trener Kai Bardal til NTB. (©NTB)

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis