Ny Kværnersjef

Sturla Magnus (45) blir ny sjef ved verftet i Verdal.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Nysjefen ble offisielt presentert i dag. Han erstatter Sverre Myklebust både i konsernledelsen og som verftsdirektør i Verdal. Magnus blir ansvarlig for store strukturer i Kværner, eller konserndirektør for structural solutions, som det heter på konsernspråket.

Fra Skanska til Kværner

Han er nå regiondirektør i Skanska Norge. Siden august 2015 har han vært chief operating officer for forretningsområdet Bygg i Skanska og siden januar 2016 regiondirektør for bygg distrikt i Skanska Norge.

Myklebust ned i stilling

Sverre Myklebust, som var verftsdirektør i Verdal i 4,5 år, trapper nå ned til 60 prosent stilling og har fått ny jobb som direktør med ansvar for underentrepriser i Kværner. Myklebust gjør dette etter eget ønske fordi han ønsker å trappe ned mot pensjonsalder.

Sturla Magnus er utdannet sivilingeniør ved Norges miljø og biovitenskaplige universitet. Fra 2011 til 2014 var han ansatt i Kværner med ansvar for alle Kværners aktiviteter i Kazakhstan. Han har nesten 20 års efaring fra større byggeprosjekter og ulike lederstillinger i byggebransjen og oljebransjen, skriver Kværner i en pressemelding.

Gigantskip til kai i Verdal

I morgentimene tirsdag kom deler av understellet fra Dubai til Kværner i Verdal.

Framtida er andre typer byggverk

Det blir færre stålunderstell i markedet å konkurrere om i årene framover. – Vi må jobbe med felt med mindre utbygginger, sier konsernsjef Jan Arve Haugan i Kværner i Verdal.

Kværner styrer mot bedre lønnsomhet i andre kvartal

Jan Arve Haugan, konsernsjef i Kværner, forteller om gode utsiker til økt driftsresultat i andre kvartal og for hele 2016.

Ny sjef: Sturla Magnus er ansatt som ny verftsdirektør ved Kværner i Verdal. 
      (Foto: Kværner)

Ny sjef: Sturla Magnus er ansatt som ny verftsdirektør ved Kværner i Verdal. Foto: Kværner

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis