Anders Kiær

Anders Kiær

Jubler for ulveuttalelse

Høyres landsmøte vedtok en uttalelse med klar melding til regjeringen om ulvepolitikk.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Landsmøtet vedtok en svært kort, men tydelig, uttalelse om ulv fredag kveld.

«Ulveforliket i Stortinget skal gjennomføres, og bestandsregulering og forvaltning innenfor sonen må iverksettes. Nødvendige endringer i lov og forskrift må gjennomføres», står det i uttalelsen.

— Hurra. Enstemmig vedtatt uttalelse. Fantastisk, skriver Høyre-politier Anders Kiær fra Grong i en tekstmelding til Trønder-Avisa.

— Nord-Trøndelag Høyre er strålende fornøyd med at en sak vi har jobbet intenst og lenge med endte med utrolig enstemmig uttalelse om ulv. Dette er en klar gjennomføringsbeskjed til Vidar Helgesen, skriver Kiær.

De siste månedene har mange lokallag i Høyre vært svært kritiske til egen regjerings håndtering av ulvesaken i Hedmark. På partiets kontaktkonferanse tidligere i vinter ble saken hovedtema, og mange gikk langt i å kritisere regjeringen.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis