Hun blir siste leder i Nord-Trøndelag Ap

Anne Marit Mevassvik og resten av det siste styret i Nord-Trøndelag Ap ble enstemmig valgt.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Etter en lang diskusjon om hvordan man skulle avvikle vedtak av politiske uttalelser, var det betraktelig mindre trøbbel når det siste styret i Nord-Trøndelag Ap skulle velges.

Som innstilt gikk årsmøtet i Nord-Trøndelag Ap enstemmig for at Anne Marit Mevassvik fra Overhalla blir tidenes siste leder i Nord-Trøndelag Ap.

Det nordtrønderske fylkeslaget skal avvikles i løpet av det neste året, og Mevassvik får også en sentral posisjon i interrim-styret som er opprettet sammen med sørtrønderne.

Også sørtrønderne har valgt sin leder enstemmig. Det ble Karianne Tung fra Rissa. Begge de trønderske fylkeslagene valgte dermed kvinner.

LES:

Hun overtar etter Rune Olsø

Karianne Tung er innstilt som leder i Sør-Trøndelag Ap av en enstemmig valgkomité - og får en sentral rolle i nye Trøndelag Ap.


Styrevalget innebærer en solid maktsamling rundt Arbeiderpartiets ledelse i fylkespolitikken. Mevassvik får med seg Terje Sørvik fra Vikna som nestleder i det nordtrønderske styret. Han er Mevassviks kollega i fylkesrådet.

Det er også May Britt Lagesen, som ble valgt som styremedlem.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis