Oppdaget «hemmelige» biler på E6

Lørdag oppdaget Isa Fagerholt to spesielle tyskere ved Hell.
Nyheter

Isa Fagerholt var på veg sørover på E6 ved Hell lørdag da to speisielle tyske biler passerte henne. Det som hun mener kan se ut som en BMW og en Audi «forkledd» med en spesiell folie som skal skjule bilenes trekk kjørte fort forbi henne og de andre bilene som lå på E6.

– De kjørte veldig fort og passerte andre biler så snart de hadde mulighet til det. Da de passerte kjørte de enda forterere. De hadde hver sin følgebil av typen svart Mercedes SUV av noe slag, forteller Isa til Trønder-Avisa.

Det har skjedd flere ganger at slike type testbiler har passert i Trøndelag. Biler som har denne «kamuflasjen» kjører ofte i Norge på vinterstid for å bli testet på krevende kjøreforhold. Tidligere i år fikk vi en sniktitt på det som trolig er den nye Lamborghini SUV-en i et følge med flere Audier:


Her blir Trønder-Avisas fotograf lurt trill rundt

Er tyskerne livredde for at noen skal ta nærbilde av den superhemmelige Lamborghini Urus eller Audi Q8?

 

Den gang var det tydelig at sjåførene forsøkte å unngå å bli tatt bilde av. Isa forteller at det var vanskelig å få tatt bilde også i helga.

– Følgebilene lå hakk i hæl med de kamuflerte bilene og fulgte såpass tett på bilene da de passerte at det var vanskelig å få tatt bilde. Alle bilene hadde sotede ruter slik at man ikke kunne se noen sjåfør eller andre skikkelser i bilene.

Har du et forlsag til hvilke biler det kan være, eller har du sett lignende biler i Trøndelag? Ta kontakt på e-post: nett@t-a.no.


Trønder-Avisas spionbilder av Lamborghini Urus går verden rundt

Bilverden sperrer øynene opp av Trønder-Avisas bilder av de kamuflerte bilene på Nossum.