(Foto: Johan Arnt Nesgård)

Foto: Johan Arnt Nesgård

Innstilte avganger for Ytterøyferga

Håper å kunne gå 22.00, men værutsiktene er ikke positive.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

– Vi har vært nødt til å innstille de to siste avgangene på grunn av den kraftige vinden. Vi håper på bedring til avgangen 22.00, men så langt ser det dårlig ut, sier skipper Frode Letnes.

Fortvilt pendlerleder

Det var en fortvilt leder av pendlerforeninga Trønder-Avisa var i kontakt med torsdag kveld.

– Vi ble lovt ei ferge som skulle gå i vindstyrke opp til 20 sekundmeter. En slik styrke er vi ikke i nærheten av i kveld, sier Per Aunan.

– For dårlig motorkraft

Han forteller at problemene ifølge fergeselskapet er at de ikke har nok motorkraft for å holde ferga i båsen på Ytterøy.

– Det er langt oftere innstillinger på grunn av været etter at nyferga kom. Men været på strekningen har ikke endret seg. Det holder ikke vann at ferga ikke kan gå i slike vindforhold som vi har nå, sier Aunan.

Kyllingbiler og isbil værfast

Han forteller at det torsdag kveld sto 5 kyllingbiler på Levangersida som skulle over å hente slaktekylling. Det er nå stor spenning i om disse kommer seg over i løpet av kvelden.

Som et lite paradoks står isbilen værfast på Ytterøy. Men i dette været er det vel liten sjansen for at isen smelter. Skulle avgangen kl. 22.00 også bli innstilt, er første mulighet for å komme seg over til øya fredag 5.30.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis