Kan ta tid før dødsårsaken er klar

Levanger-mann som døde i bilulykke på Heimdal skal obduseres torsdag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Mannen i 30-årene døde etter en kollisjon med en asfaltutlegger i den sørlige delen av Industrivegen på Heimdal i Trondheim.

Var ved bevissthet

Politiet fikk melding om ulykken klokka 19.08 tirsdag kveld. Han var ved bevissthet da han ble fraktet til St. Olavs hospital, men tilstanden forverret seg - og han døde av skadene natt til onsdag.


Mann døde etter å ha kjørt inn i asfaltutlegger i Trondheim

En mann i 30-årene fra Levanger mistet livet etter at han kjørte inn i en parkert asfaltutlegger på Heimdal i Trondheim.

 

Jobber videre

Fungerende etterforskningsleder ved Heimdal politistasjon, Ketil Stene, sier at obduksjonen av mannen vil bli gjennomført torsdag.

-  Vi kan få muntlig beskjed om resultatet, hvis det er noe som er veldig essensielt for etterforskningen, men normalt vil det ta noen dager før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.

Politiet jobber videre med avhør av vitner, samt tekniske undersøkelser av varebilen mannen kjørte.

Mann døde etter å ha kjørt inn i asfaltutlegger i Trondheim

En mann i 30-årene fra Levanger mistet livet etter at han kjørte inn i en parkert asfaltutlegger på Heimdal i Trondheim.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis