(Foto: Stein Aakervik Olsen)

Foto: Stein Aakervik Olsen

Flaat ansatt som ny leder i Skogmo industripark

Ole Joar Flaat erstatter Svein Egil Ristad, som har ledet selskapet siden etableringen i 2007
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Styret i Skogmo Industripark har ansatt ny daglig leder. Ole Joar Flaat kommer fra stillingen som daglig leder i NAMAS Vekst AS

– Styret i Skogmo Industripark fikk mange kvalifiserte søkere og har gjennom en grundig ansettelsesprosess valgt å tilby stillingen til Ole Joar Flaat. Han er i dag daglig leder NAMAS Vekst AS, og har med sin allsidige bakgrunn og erfaring de egenskaper Skogmo Industripark AS trenger for å videreutvikle selskapet, sier styreleder Svein H. Karlsen i en pressemelding.

Varaordfører

Ifølge pressemeldingen går det fram at 47-åringen Ole Joar Flaat er utdannet diplomøkonom, befal og agronom, og har mangeårig erfaring fra kreditt- og inkassobransjen. De fem siste årene har han vært daglig leder i vekst- og attføringsbedriften Namas Vekst AS. I tillegg har Flaat fartstid fra Forsvaret, politiet og landbruket. Han er for tiden folkevalgt og innehar vervet som varaordfører i Høylandet Kommune.

40 medlemsbedrifter

– Styret i Skogmo Industripark er meget godt fornøyd med at Ole Joar Flaat søkte stillingen, og takket ja til utfordringen som daglig leder hos oss. Hans allsidige bakgrunn, både jobbmessig og politisk, er en basis som passer godt inn i vår strategi og virksomhet. At han i tillegg kjenner selskapet fra før som leder for en av de 40 medlemsbedriftene i parken, mener vi er nyttig erfaring å ta med seg inn i sin nye funksjon. Flaat tiltrer i stillingen rett etter sommeren, sier Karlsen i pressemeldingen.

Foodsave. Solgte freshboxer for 20 millioner kroner i fjor – som gir et overskudd på et sted mellom tre og fire millioner kroner.

Jan Ståle solgte plastbokser for 20 millioner

Nå har husfabrikken i Overhalla fått større plass å boltre seg på

Åpnet flunkende nytt fabrikkbygg med kakefest og ordfører til stede.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis