Blomsterkassene som kommunen har satt ut i i krysset mellom Åsvegen og Våttavegen i Steinkjer ble i natt hurvet unna. (Foto: T-A-tipser)

Blomsterkassene som kommunen har satt ut i i krysset mellom Åsvegen og Våttavegen i Steinkjer ble i natt hurvet unna. Foto: T-A-tipser

Kastet unna blomsterkassene som skulle hindre vill fart

– Det var dette vi fryktet at skulle skje, sier leder i Heggesåsen Vel, Tore Raaen.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Blomsterkassene er satt opp sånn at bilistene må kjøre sikksakk mellom dem for å komme fram. Nå ligger imidlertid flere av kassene i grøfta og langs gangveien i krysset mellom Våttåvegen og Åsvegen i Heggesåsen.

– Blomsterkassene er lette å flytte på, og vi har allerede gitt kommunen beskjed om at vi ser for oss at løsningen på fartsproblemet må være noe som ikke kan fjernes. Enten betongelementer eller noe lignende, om fartsdumper ikke er aktuelt, sier Raaen.

Ønsker dumper – ikke blomster

Raaen forteller at velforeninga over tid nemlig har prøvd å få kommunen til å legge fartsdumper langs veien for å senke bilenes fart, uten at ønsket har blitt innfridd.    

– Kommunen har ikke vært villig til å montere flere fartsdumper, men har i stedet kommet alternative løsninger for oss. Blant annet å sette ut blomsterkasser. Og blomsterkasseløsningen har vi reist tvil om, sier Raaen, som forteller at han nå skal ta kontakt med kommunen på nytt for å fortelle om helgas hendelser.

– Bedre å være irritert

Raaen er klar over at enkelte mener det er negativt med fartshindringer i området, men ser det bedre at de blir irriterte og må senke farten enn at trafikksikkerheten ikke er god.

To personer siktet for innbrudd hos Byafossen IL

Innbruddet, der Byafossen IL fryktet tyver hadde fått med seg verdier for opp mot 30.000 kroner, er oppklart.

Lut lei av hærverk ved Rungstadvatnet

Nok en gang har pøbler vært på ferde ved Rungstadvatnet i Steinkjer. Nå håper grunneierlaget at brukere holder øynene åpne.

Hærverk for tredje gang på landbruksskolen

Mære landbruksskole har fått nok av pøbelstreker etter å ha blitt utsatt for hærverk for tredje gang på halvannen måned.

Pøbler herjet vilt med populært fritidsområde

Populært fritidsområde tilrettelagt for funksjonshemmede utsatt for hærverk og pøbelstreker – igjen.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis