Bil påkjørt ved gangfelt

Politiet valgte å kjøre til et trafikkuhell hvor det i utgangspunktet ikke var meldt personskade. Det viste seg å være et godt valg.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Trafikkuhellet gjaldt i utgangspunktet noe så enkelt som at en bil hadde kjørt i en bil bakfra, uten at det ble meldt om personskade.

– Årsaken til at vi likevel valgte å kjøre til stedet, er at ulykken skjedde på en strekning på E6 der det er 50-sone med tre gangfelt like etter hverandre. Det tror jeg ikke du finner særlig mange steder.

Unger i gangfelt

– Ulykken skjedde akkurat i det masse unger var på veg til skolen, der de må krysse E6. Derfor ville vi sjekke hendelsen, og sendte derfor en patrulje til stedet, sier operasjonsleder Kjetil Mollan i politiet i Nord-Trøndelag til Trønder-Avisa.

Da patruljen kom frem fikk den forklart at en bil hadde stanset foran et gangfelt i det skolebarn krysset over E6. Bil nummer to klarte ikke å stanse, og kjørte inn i bilen som sto foran gangfeltet bakfra.

– Uaktsom kjøring

– Her handler det om uaktsom kjøring og vi har opprettet sak på forholdet og etterforsket saken på stedet. Mistenkte, en mann i 20-årene, er avhørt. Han erkjenner uaktsomhet, og er også villig til å vedta et forelegg for saken.

Personen som satt i bilen som stanset for ungene i gangfeltet, kjørte selv til legevakta for å ta en sjekk.

– Vis aktsomhet

– Henstillingen fra oss i politiet er at når du kjører på en vegstrekning i en 50-sone, med flere gangfelt og masse skoleunger, skal du vise ekstra aktsomhet. Det gjelder ikke bare E6-strekningen på Sparbu, sier Mollan med klar henstilling til alle som ferdes i motorisert doning.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis