Stortinget: Elin Agdestein, Ingvild Kjerkol, Marit Arnstad, André Skjelstad og Arild Grande skal representere Nord-Trøndelag de neste fire årene.
(Foto: Fotomontasje)

Stortinget: Elin Agdestein, Ingvild Kjerkol, Marit Arnstad, André Skjelstad og Arild Grande skal representere Nord-Trøndelag de neste fire årene. Foto: Fotomontasje

Ingen endring på benken

Disse fem skal representere Nord-Trøndelag de neste fire årene.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Det er fem erfarne stortingspolitikere som skal være nordtrøndernes representanter på Stortinget. Elin Agdestein (H) går inn i sin andre periode. I denne perioden har hun sittet i utenriks- og forsvarskomiteen.

Ingvild Kjerkol (Ap) går inn i sin andre periode. Hun har sittet i Helse- og omsorgskomiteen de to ssite årene. Før det satt hun i transportkomiteen i to år.

Arild Grande (Ap) går også på sin tredje periode som fast møtende representant. Han møtte også fast fra 2005 til høsten 2009 da Bjarne Håkon Hanssen var statsråd. Han har i siste periode sittet i Familie- og kulturkomiteen og har hatt spesialansvar for Aps mediepolitikk.

André Skjelstad (V) startet sin stortingskarriere i 2005. Så falt han ut ved valget i 2009. I denne perioden har han vært medlem i Kommunalkomiteen.

Marit Arnstad (Sp) er nestoren på stortingsbenken fra Nord-Trøndelag. Hun har tre perioder bak seg på Stortinget. Fra 1993 til 1997, fra 2001 til 2005 og fra 2013 til 2017. Den siste perioden har hun vært medlem næringskomiteen og Energi- og miljøkomiteen.Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis