Ørland Byggevare AS, her ved Thomas Jektvik, Stig Harald Hoff, Kai Anders Nilsen og Atle Jektvik er kjøpt opp av Byggmakker Gipling.

Ørland Byggevare AS, her ved Thomas Jektvik, Stig Harald Hoff, Kai Anders Nilsen og Atle Jektvik er kjøpt opp av Byggmakker Gipling.

Byggmakker Gipling kjøper nytt byggvarehus

Kjøper opp selskapet Ørland Byggevare AS.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

– Kjøpet er helt i tråd med vår vekststrategi, som er å eie og drive byggevarehus fra Dovre til Saltfjellet, sier administrerende direkør  Per Hangerhagen i Gipling AS ien pressemelding torsdag.

Fra før driver Gipling 17 Byggmakker-butikker i Midt-Norge. Med Ørland Byggevare AS i porteføljen får de en virksomhet som har hatt god lønnsomhet over flere år.

– Vekstområde

– Med en omsetning på 27 millioner vil vi nå bli tilført et større volum og en effektiv logistikk ikke bare på Brekstad, men på hele Fosen, som er et betydelig vekstområde framover. Da er det betryggende å ha med folk som kan jobben sin og vi ser fram til å samarbeide med nye dyktige medarbeidere på Brekstad, sier Hangerhagen.

Selgerne av Ørland Byggevare AS er Rædergård Bygg AS, Rædergård Entreprenør og Atle Jektvik er svært fornøyd med at Byggmakker Gipling AS nå overtar.

– Dette vil  gi oss en fordelaktig logistikk og et spennende forretningskonsept. Vi ønsker å bidra til at vårt byggevare-utsalg blir en integrert del av en større regional gruppering forankret i Midt-Norge, sier daglig leder Atle Jektvik i  Ørland Byggevare AS

Selger for 1,5 mrd. i 2017

Totalt regner Gipling med å selge byggevarer for nesten 1,5 milliarder kroner i 2017. Gipling AS er et heleid datterselskap av Gipling Holding AS, som eies av Byggmakkergründerne Gunnar Severeide og Arnfinn Kolberg gjennom sitt selskap PLG Eiendom AS, Byggmakkerne i Mo og Bodø, samt Ligna AS.

Avtalen om transaksjonen er styrebehandlet i begge selskap. Selve overtakelsen vil skje 1. januar 2018.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis