Den savnede kvinnen er funnet i god behold

Har vært savnet i Gruvfjellet i Namsskogan siden torsdag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Kvinnen i 50-årene ble meldt savnet torsdag ettermiddag etter at hun hadde gått seg vill i fjellområdet ved Gruvfjellet i Skorovatn i Namsskogan kommune. Fredag formiddag ble kvinnen funnet i god behold.

– Jeg kan bekrefte at mamma er funnet i god behold. Hun hadde tatt seg inn i en hytt og hun ble funnet der, sier kvinnens datter i en tekstmelding til Trønder-Avisa.

I følge poitiet ble kvinnen fløyet ut av fjellet med Sea King-helikoptret.

– Hun var kald og sliten – men ellers i god form, opplyser politiets operasjonledelse I Trøndelag.

Dårlig vær

Politiet, Røde Kors og frivillige letemannskaper samlet seg i Skorovatn torsdag kveld for å starte søket som har pågikk i hele natt.

Klokka 23.50 torsdag kveld ble det meldt om at et Sea King helikopter skulle gjøre et forsøk på å ta seg inn i området ved Gruvfjellet i Skorovatn, en på grunn av dårlig vær måtte helikopteret snu.

Ba om hjelp

Kvinnen gikk ut på tur rundt tolvtiden torsdag. Hun var senest i kontakt med sin mann på tekstmelding kl.  17.30.  Mannen var selv ute og lette etter sin kone uten resultat og valgte å be politiet om hjelp kl. 19.30.

Leter fortsatt etter savnet kvinne i Skorovatn

Fredag morgen pågår fortsatt søket etter den savnede kvinnen ved Gruvfjellet i Skorovatn. Sea King-helikopter måtte i natt snu på grunn av dårlig vær.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis