Steinkjer-Avisa har pusset opp nettstedet og satser digitalt. (Foto: Skjermdump fra www.steinkjer-avisa.no)

Steinkjer-Avisa har pusset opp nettstedet og satser digitalt. Foto: Skjermdump fra www.steinkjer-avisa.no

Steinkjer-Avisa satser på nett

Med lanseringen av nye steinkjer-avisa.no, skal Steinkjer-Avisa bli mer oppdatert og relevant på digitale plattformer, lover redaktøren.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

– Vi har fram til nå hatt en ganske enkel nettavis, med sporadiske oppdateringer. Nå var det på tide å få gjort noe med nettavisa vår, og vi ser fram til å tilby leserne mer stoff og nytt innhold på nett, sier redaktør Tore Vikan til avisas nylanserte nettsted.

Noe av utfordringen med den gamle nettavisa, var at den ikke hadde en løsning for å lukke saker slik at kun abonnentene hadde tilgang.

Kan ikke være gratis

– Vi lager innhold for dem som abonnerer på avisa, og kunne ikke fortsette med å gi bort for mye gratis på nett. Det koster å lage avis, uansett om innholdet presenteres digitalt eller på papir. På den nye nettavisa blir de fleste sakene derfor forbeholdt abonnenter. Ved å logge deg inn, har du som abonnent tilgang til alt av stoff og annet innhold, forklarer Vikan, og legger til:

– I tillegg håper vi naturligvis at vi får noen nye digitale abonnenter. Det kan kanskje spesielt være aktuelt for lesere som bor utenfor Trøndelag, som ikke får papiravisa før mandag eller tirsdag på grunn av postgangen.

Flere nyheter i vente

Selv om den nye nettavisa lanseres for fullt i dag, betyr ikke det at Steinkjer-Avisa lener seg tilbake og hviler på laurbærene.

– Det vil komme flere nye elementer på nettavisa utover senhøsten og vinteren, og det jobbes også med en egen nyhets-app. Her er det bare å logge seg på og følge med, avslutter Vikan.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis