Stor giverglede

SANDVOLLAN: Bøssebærer Astrid Bjørgen kunne konstatere en stor givervilje blant sandvollingene under søndagens tv-aksjon «Leger uten grenser».
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Da Trønder-Avisa møtte henne søndag ettermiddag, var hun i ferd med å avslutte sin rute på Gangstadhaugen i Inderøy. – De aller fleste husstandene jeg har besøkt i dag har bidratt med veldig mye penger, sier Bjørgen. Hun ofret gladelig litt av helga for å være med som bøssebærer. – Det handler det om å hjelpe mennesker rundt om i verden som har et stort behov for helsebehandling, og da synes jeg det er helt uproblematisk å bruke litt tid på det. Dessuten er jeg medlem av den lokale saniteten og bygdekvinnelaget og da er det vanlig å stille opp på slike aksjoner, sier Bjørgen. Hun sier at mange sto klare med pengene i hånda da hun kom med bøssa. – Det tyder på at folk er godt kjent med formålet av årets aksjon, sier hun. Solveig Voll fra Gangstadhaugen var en av mange som puttet penger på innsamlingsbøssa til Bjørgen. – Dette pengebeløpet går til et veldig viktig formål. Jeg vet at «Leger under grenser» gjør en fantastisk jobb, og da er det en selvfølge for meg å støtte dette, sier Solveig Voll.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis