5.000 i dusør for kattetips

STJØRDAL: Se og Hør vil gi 5.000 kroner for informasjon som fører til oppklaring av katteforsvinningene.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

I siste utgave av norges mest solgte ukeblad er det en tosiders reportasje om katteforsvinningene på Stokmoen de siste månedene. Til nå har 22 katter forsvunnet sporløst. Beboerne sier til Se og Hør at de tror noen bortfører og dreper kattene. - Vi er helt rådløse. Vi kan ikke forstå hvor det blir av kattene våre. Vi har lett høyt og lavt - både dag og natt, men kattene er og blir borte, sier katteeier Anita Warmbo til ukebladet. Hanna Amalie Arstad Fuglem har mistet fire katter. Den ene kom tilbake etter å ha vært borte lenge. - Han døde samme dag av noe dyrlegen trodde var forgiftning, sier hun fortvilet til Se og Hør. Ukebladet lover nå ut en dusør på 5.000 kroner til tips som fører til oppklaring av kattemysteriet.

Kattehvisker

Beboerne i nabolaget har dessuten kontaktet en synsk person som etter sigende har evnen til å kommunisere med både levende og døde dyr, en såkalt kattehvisker. Warmbo sier til ukebladet at de er villige til å prøve alt, og at de håper at dusøren kan føre til tips som kan løse saken, som tærer på naboskapet. - Det skaper slik misstemning i nærområdet. Vi blir jo gående å skule på hverandre. Vårt største ønske er å få tilbake fred og trivsel i nabolaget, sier Warmbo til Se og Hør.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis