Ravlo og Ovesen i futsal-form

Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene vant begge sine eliteseriekamper i futsal i Bergen i helga.

Lørdag ble Horten slått 5-1, før Høllen ble sendt hjem med sifrene 1-4 søndag.

Kim Rune Ovesen og Morten Ravlo scoret hvert sitt mål i lørdagens kamp. Ovesen fortsatte det gode spillet søndag, og satte inn både 3-1- og 4-1-målet for de regjerende eliteseriemesterne.

Drømmehelg

Med full pott fra Bergen, samt svært gunstige resultater fra de øvrige kampene, ligger Vegakameratene godt an foran siste halvdel av sesongen.

Solør topper tabellen ett poeng foran Vegakameratene, men har spilt tre kamper mer. KFUM ligger på plassen bak kameratene, med like mange poeng, men med to kamper mer spilt. Tiller på fjerde er poenget bak, men har spilt en kamp mer enn Vegakameratene.

Trener Kai Bardal fra Steinkjer er naturligvis godt fornøyd med helga og tabellsituasjonen.

- Det kommer noen svært viktige kamper de kommende ukene, og først etter det kan vi begynne å lese mer ut av tabellen. Vi kontrollerer begge kampene i helga, men det er fortsatt noen mindre gode perioder. Når det er sagt så er vi godt i rute, og jeg er fornøyd med hvordan laget framstår for tida, sier Bardal.

Scoringsglad Le Bozec

Kameratenes trondheimskolleger Nidaros har slitt i sesongstarten, men tok fem kjærkomne poeng på tre kamper i helga.

Steinkjergutten Julien Le Bozec viser gryende form, og satte inn ett mål i hver av kampene. Det ble poengdeling mot Høllen (3-3) og Holmlia (5-5), før Vadmyra ble knust 6-0 søndag.

Lokalkamper i vente

Kommende helg er det duket for nye oppgjør i KVT-hallen i Trondheim. Vegakameratene møter både Tiller og Nidaros lørdag.

To helger etter er det full runde i Stjørdalshallen.Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis