Bilene fikk store skader i sammenstøtet.
      (Foto: Bjørn Helge Paulsen)

Bilene fikk store skader i sammenstøtet.Foto: Bjørn Helge Paulsen

Kollisjon en mil sør for Hell

To biler har kollidert omlag en mil fra Hell.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Det har vært en kollisjon mellom to personbiler på Fv 705 cirka en mil fra Hell. Politiet fikk meldingen om hendelsen klokken 13.24.

Frontkollisjon

– Vi fikk beskjed om at det hadde vært en frontkollisjon ved Segtnanfeltet en mil sør for Hell mot Selbu. Det var tre personer involvert. De hevdet at de var uskadde, men en person ble sendt til legevakt i Stjødal for sjekk. Dette var en 73 år gammel mann. De andre involverte var 66 og 73 år, forteller operasjonsleder Stig Fredriksen ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Vegen åpnet

To personbiler ble liggende i veigrøfta med store materielle skader.

Det var manuell dirigering på stedet og veien var helt stengt i en kort periode da bilberging pågikk, men vegen er nå åpnet for ferdsel.

– Årsaken til ulykken er at det ene kjøretøyet kom over i motgående kjørefelt, sier Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis