Cupfinaleklar: Dennis Widgren og Östersund FK er klar for sin første cupfinale. Det synes også pappa Haldor Solberg fra Steinkjer er stas. Foto: Jonas A. Holberg
(Foto: Jonas A. Holberg)

Cupfinaleklar: Dennis Widgren og Östersund FK er klar for sin første cupfinale. Det synes også pappa Haldor Solberg fra Steinkjer er stas. Foto: Jonas A. Holberg Foto: Jonas A. Holberg

Östersund i cupfinalen

Östersund FK er klar for sin første cupfinale, og den spilles på Jämtkraft Arena skjærtorsdag 13. april.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

IFK Norrköping er motstander for Östersund, som har tatt seg til finalen etter å ha beseiret Trelleborg i kvartfinalen og Häcken i semifinalen.

De to lagene (ÖFK og Norrköping) møtes også på samme bane i ÖFKs første hjemmekamp i serien 9. april.

Da Häcken ble beseiret 3-1 på Jämtkraft Arena lørdag var Dennis Widgren, med pappa fra Steinkjer, svært så sentral på den tredje scoringen. Venstrebacken serverte et skreddersydd innlegg, som Saman Ghoddos saksesparket i mål.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis