Jubel: Milan Jevtovic skåret for Rosenborg etter et kvarter. Her jubler han etter skåring i kampen mot Odd tidligere i sesongen. (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)

Jubel: Milan Jevtovic skåret for Rosenborg etter et kvarter. Her jubler han etter skåring i kampen mot Odd tidligere i sesongen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

RBK slo Strømsgodset på hjemmebane

Rosenborg vant 3-1 over Strømsgodset på hjemmebane i Eliteserien i fotball for menn søndag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Godsets Jakob Glesnes satte ballen i eget mål. Milan Jevtovic satte ballen i mål etter ett kvarter. Målet gjør at 23-åringen har fire fulltreffere denne sesongen. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til Rosenborg.

Åtte minutter etter sidebytte la Matthías Vilhjálmsson på til 3-0 for RBK. Etter 68 minutter reduserte SIF ved Eirik Ulland Andersen.

Strømsgodsets Jonathan Parr og Jakob Glesnes fikk gult kort. Rosenborg står med 25 poeng og Strømsgodset 13 poeng etter søndagens serierunde.

Kampen på Lerkendal stadion ble ledet av Ola Hobber Nilsen. 15.974 tilskuere fulgte oppgjøret.

I neste runde skal Rosenborg møte Haugesund, og Strømsgodset møter Vålerenga.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis