Markus Balstad Husby var svært sentral da Stjørdals-Blink slo Verdal.

Markus Balstad Husby var svært sentral da Stjørdals-Blink slo Verdal.

Olsen så rødt da Blink vant lokaloppgjøret

Stjørdals-Blink slo Verdal 2-1 lørdag kveld.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Lørdag kveld dro Nils Petter Austad og hans Verdal-lag til Nye Blinkbanen for å møte serieleder Stjørdals-Blink.

For én mann ble kampen ekstra spesiell. Verdal-trener Nils Petter Austad var i flere år assistenttrener i Blink, og ledet laget i de fem siste seriekampene i fjor høst.  Før lørdagens kamp toppet Stjørdals-Blink tabellen med sine 19 poeng, noe som er fire poeng foran Molde-2 og Kolstad. Verdal lå midt på tabellen med sine 13 poeng og var innstilt på et tøft møte med serielederen.

Effektive

Stjørdals-Blink åpnet frisk og allerede etter sju minutter lå ballen i mål. Sondre Stokke tredde ballen gjennom til Markus Balstad Husby som iskaldt banket ballen i mål fra kort hold.

Verdal våknet mer etter målet, og i det 17. minuttet ble Hans Kristian Nordvoll spilt fri alene med keeper, men en mesterlig redning av Jørgen Vordal hindret scoring. Blink-keeperen var meget god og i løpet av omgangen gjorde han flere viktige redninger. Både Even Følstad Pedersen og Erik Skeie (tilbake fra skade) var også alene med Vordal, men ingen fikk ballen i mål.

Vertene skapte få sjanser, men hadde brukbar kontroll og var effektive. Like etter halvtimen spilte Balstad Husby fri Nedzad Sisic som doblet ledelsen for Blink. 2-0 var også pauseresultatet.

Reduserte på straffe

Starten på andre omgang ble forholdsvis jevnspilt, og like før timen passert fikk Verdal tildelt straffespark da en Blink-spiller handset inne i 16-meteren. Adrian Krysian gikk fram og satte ballen kontrollert i mål.

Tenningsnivået var svært høyt hos begge lag i lokaloppgjøret, og i det 65. minuttet ble Verdal redusert til ti mann da midtstopper Erik Olsen fikk direkte rødt kort etter en takling på Marius Augdal på midten. Olsen felte Augdal bakfra.

Etter rødkortet burde Blink ha punktert kampen, men Augdal brant to gode muligheter da han var alene gjennom.

Mot slutten ble det mye Hawaii-fotball. Verdal jaktet utligning, mens Blink fikk flere gode kontringsmuligheter. Men ingen av lagene var gode nok på den siste tredjedelen. Dermed kunne Blink juble for seier og tre nye poeng. Verdal forblir værende på sjuendeplass, mens Blink leder serien med fire poeng.

- Det er tamt å tape. Jeg er veldig fornøyd med guttene og vi er veldig nærme, men det er kjedelig at vi ikke fikk med oss ett poeng, sier Nils Petter Austad.

- Det smaker alltid godt med seier - om ikke ekstra godt mot Verdal. De gir oss tøff kamp og det er spennende hele tiden. Det er godt å dra i land en slik seier, sier Are Tronseth.

Tre raske scoringer sørget for Steinkjer-seier

Bodø-laget Junkeren tok ledelsen på Guldbergaunet, men SFK hentet seg raskt inn.

Se og nyt scoringen som sikret LFK-seier

Se Per Verner Rønnings perlescoring som sikret LFK seieren borte mot Kongsvinger lørdag.

– Utrolig deilig

LFK-trener Magnus Powell skryter av forsvarsbautaen sin etter seieren borte mot Kongsvinger.

Knallsterk LFK-seier borte mot Kongsvinger

Per Verner Rønning med drømmescoring da LFK vant borte mot Kongsvinger.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis