Julian Faye Lund spilte en god vårsesong for LFK
      (Foto: Johan Arnt Nesgård)

Julian Faye Lund spilte en god vårsesong for LFKFoto: Johan Arnt Nesgård

Målløst i Fredrikstad

Levanger klarte bare 0-0 mot bunnlaget.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Levanger tok turen til Fredrikstad i helgens 19. runde i førstedivisjon. Med seier ville LFK befeste sin posisjon i striden om kvalifisering til Eliteserien, men det var også et Fredrikstad i poengnød i andre enden av tabellen. Laget fra plankebyen sto med stusselige 14 poeng før helgens kamp, samtidig som LFK hadde fire seiere på rad mot FFK før søndagens oppgjør.

Lite offensivt spill

Men det var Fredrikstad som var det beste laget etter de første 45. Selv om det ikke haglet med sjanser, var hjemmelaget definitivt nærmest. Etter 20 minutter var det Julian Faye Lund som var på en liten bomtur da han skulle klarere en gjennombruddspasning, balle havnet i beina på en FFK-spiller, men LFK fikk akkurat forstyrret nok til at det bare endte med et hjørnespark. På motsatt side av banen fikk ikke LFK til mye, nærmest var kanskje Robert Stene, men et urent treff gjorde at avslutningen til spissen gikk på utsiden av stolpen.

Nordberg av

Omgangens desidert største sjanse kom etter 23 minutter da FFK kontret langs høyresiden. Et strøkent innlegg fant veien til FFK-spiss Kapidzic, men han satte utrolig nok ballen utenfor fra fem meter. Ti minutter senere måtte Tom Erik Nordberg forlate banen med ryggtrøbbel, og Per Verner Rønning kom inn.


Powell: – Et ålreit resultat mot en bjørn som sover

LFK-treneren mener lagene hadde hver sin omgang i Fredrikstad.

 

Best etter sidebytte

Etter pause var det et LFK som kom på banen med mye mer energi. Selv om de store sjansene uteble de første minuttene, var det mye positivt med gjestene sitt spill, og flere ganger kom Erik Tønne og Bent Sørmo til innlegg fra sine backposisjoner. Etter rundt 60 minutter burde også det ha resultert i scoring da Tønne fant Robert Stene i FFK-boksen, fra rundt sju meter satt spissen ballen utenfor. Etter det kjempet FFK seg litt mer tilbake i kampen, og det svingte mye frem og tilbake, selv om LFK nok hadde et lite overtak i banespillet.

Målløst

I en lang periode hvor lagene ikke klarte å sette hverandre under press, så skulle likevel LFK få til en liten slutspurt. Etter 86 minutter var Aamodt svært nært med å dunke ballen i nettmaskene etter et innlegg fra Tønne, men avslutningen gikk over. Nærmere kom ikke LFK og kampen ebbet ut i 0-0 og et poeng til hvert av lagene.

LFK stilte med følgende lag (4-4-2): Julian Faye Lund - Bent Sørmo, Espen Hammer Berger, Tom Erik Nordberg, Erik Tønne - Marcus Astvald, Horenus Taddese, Adria Mateo Lopez, Joachim Osvold - Jo Sondre Aas, Robert Stene.

Se høydepunktene fra LFK-kampen

Høydepunktpakke fra oppgjøret mellom Fredrikstad og Levanger.

Powell: – Et ålreit resultat mot en bjørn som sover

LFK-treneren mener lagene hadde hver sin omgang i Fredrikstad.

SFK-krisen er et faktum - ble knust av tabelljumboen

Steinkjer tapte med meget stygge sifre i sekspoengskamp.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis