Tap for Vegakameratene i første kamp

Torsdag kamp spilte Vegakameratene første kamp i Main Round i UEFA Futsal Cup. Det endte med tap 3-2 mot arrangørklubben MVFC Berettyóújfalu.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Både levangsbygg Morten Ravlo og steinkjerbygg Jonas Wiseth startet kampen for Vegakameratene.

Etter ni minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen 1-0 etter en corner, og det resultatet holdt seg til pause etter 20 spilte minutter.

– Best de første minuttene

Ifølge oppdateringene på Vegakameratenes Facebook-siden var det norske laget best i de første minuttene i andre omgang, men hjemmelaget økte til 2 og 3-0 etter henholdsvis 25 og 30 minutter spill. Men rundt 36 minutter ut i kampen scoret Vegakameratene to mål med bare noen sekunders mellomrom.

Tapte åpningskampen

Målene var signert Thomas Klaussen og Andreas Nordby. Men nærmere kom aldri Vegakameratene, som tapte gruppespillets første kamp 3-2.

Ifølge Vegakameratenes Facebook-side var det minst 6-700 tilskuere til stede på kampen.

Allerede fredag spiller Vegakameratene sin neste kamp, når de møter Slov-Matic Bratislava. Det siste laget i gruppa er APOEL FC fra Kypros. De to beste lagene går videre til Elite round.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis