(Foto: Torgeir Kråkenes)

Foto: Torgeir Kråkenes

Vegakameratene på vei ut av europacupen

Gikk på sitt andre strake tap fredag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene gikk på sitt annet strake tap med 0-3 for slovakiske Slov-Matic Bratislava i europacupen i futsal fredag.

Ryker trolig ut

Det norske mesterlaget ryker dermed høyst trolig ut i hovedrunden. Torsdag ble det 2-3-tap for den ungarske vertsklubben Berettyoujfalu.

Vegakameratene møter søndag antatt svakere APOEL Nikosia fra Kypros, men kampen ser ut til å handle om hvilket lag som sikrer tredjeplassen. Det er kun de to beste lagene fra hver gruppe som går videre til neste runde.

Trener Kai Bardal er ikke enig, men da bør APOEL vinne over Berettyoujfalu fredag.

- Med Seier til APOEL så har vi en absolutt fair sjanse for avansement. Forutsetningen er i såfall at vi vinner mot dem på søndag og at Slov-Matic leverer pari og slår Berettyoujfalul, skriver Bardal på twitter.

Fjerde år på rad

Det er fjerde året på rad at Vegakameratene har tatt seg til hovedrunden i europacupen i futsal. I år var laget automatisk kvalifisert på grunn av sine tidligere prestasjoner.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis