God futsalstemning med Ravlo

I helga er Norges futsalelite, inkludert Morten Ravlo, samlet i Stjørdalshallen, som ble åpnet for én uke siden.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post


Den tidligere playmakeren med ekstrem følsom høyrefot for Levanger i 2.divisjon, har det med å score på futsalbanen. Han gjorde det igjen da laget hans, Vegakameratene, slo Horten -4-1.

Futsal, en avart av innendørsfotball, blir større og større i Norge, og spesielt i Trøndelag.

I helga er det full eliteserierunde i Stjørdals nye storstue for innendørsidrett.

God stemning

Den storstilte hallen inneholder tre håndballbaneflater - den samme flaten som brukes i futsal.

Dermed kan Stjørdalshallen arrangere både eliteseriekamper og kamper fra trøndersk 1. divisjon i helga.

28. mars er det klart for nok en stor happening i hallen - når Norge tar imot Italia til VM-playoff i futsal.Et imponerende antall tilskuere tok turen for å overvære kampene lørdag, og det er ventet et enda større innrykk søndag, når det blant annet er klart for lokaloppgjøret mellom Tiller og Vegakameratene.Trondheim-dominans

Trønderske lokaloppgjør er det flere av i eliteserien i futsal.

Av ligaens ti lag er nemlig tre av dem trondheimsbaserte. Nidaros, som vant serien i 2009, Vegakameratene - naturligvis med aner fra øya Vega i Nordland, som vant serien i fjor, og Tiller, som rykket opp til eliteserien foran inneværende sesong.Går mot nytt seriemesterskap

Ligaen er godt over halvspilt, og regjerende eliteseriemester Vegakameratene er på god vei til å gjenta bedriften.

Laget har 25 poeng etter ti kamper, mens KFUM Oslo på andreplass har 21 - men med tre kamper mer spilt. Tredjeplasserte Solør er poenget bak KFUM, men har én kamp til gode på Oslo-laget.Vegakameratene møtte rutinerte Horten lørdag. Det ble en jevnspilt affære, men et mål fra levangergutten Morten Ravlo sørget for 1-0 til pause. Samme mann satte spikeren i kista da han satte inn 4-1 på frispark like før full tid. Christopher Moen og kaptein Jan Are Klaussen scoret hvert sitt mål i andre omgang.

Steinkjer-duoen Kim Rune Ovesen og Jonas Schei Wiseth gjorde sakene sine godt for Vegakameratene, som ledes av sambygning Kai Bardal.

Høllen og Tiller er motstandere søndag.Kjemper mot nedrykk

For de øvrige trønderlagene er det mer opp og ned.

Tiller startet sesongen forrykende, men gikk så på ei lang rekke med tap. Lørdag kom det en opptur, da de slo et svekket KFUM hele 7-3.Nidaros er et stykke unna gammel storhet, og startet lørdagen med å tape 4-6 for bunnlaget Høllen. Ettermiddagens kamp mot bergenslaget Vadmyra ble imidlertid en opptur, da Nidaros vant 7-3.

Laget ligger dermed på 6.-plass, men har bare tre poeng ned til 9.-plassen - en av to plasser som gir nedrykk.

Julien Le Bozec fra Steinkjer spiller fast for Nidaros. Han noterte seg for en nettkjenning i 4-6-tapet mot Høllen. Nidaros møter Holmlia søndag, mens Tiller har Horten og Vegakameratene.Stjørdalinger jakter på elitekvalik

1.-divisjonslaget Pumas, med flere spillere fra Stjørdals-Blink, kjemper om en av to playoffplasser til neste års eliteserie.

Lørdag slo de Freidig, NTNUI og Orkanger, og ligger bare ett poeng bak Freidik på andreplass. Trondheim leder avdelingen suverent.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis