(Foto: Kjetil Skaufel)

Foto: Kjetil Skaufel

Slo rivalen

Morten Ravlo var igjen sentral da Vegakameratene kom enda et skritt nærmere seriemesterskapet.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene knuste rivalen Nidaros 6-2 da eliteserielagene i futsal møttes til dyst i Brønnøyhallen lørdag. Det ble den første eliteseriekampen noen sinne i Helgeland, hvor Vegakameratene naturlig nok har sine røtter.

Treg start for vinner

Morten Ravlo fra Levanger forlot nettopp Nidaros til fordel for Vegakameratene foran sesongen, og var igjen sentral for blåtrøyene. Men det var Nidaros som startet best, og ledet 2-0 til pause ved Christoffer Søndbø og Christian Leirvik.

I andre omgang handlet alt om Vegakameratene. Håvard Solem reduserte, før Ravlo utlignet til 2-2. Samme mann sendte kameratene i ledelsen, og la like godt på til 4-2, før en scoring av Kim Rune Ovesen og et fjerde fra Ravlo fastsatte sluttresultatet til 6-2, foran flere hundre supportere i Brønnøyhallen.

Nesten seriemester

Seieren betyr at Kai Bardals gutter kun trenger tre poeng på de resterende fem kampene for å bli seriemester for andre sesong på rad.

- Det så bra ut før kampen, og selvfølgelig enda bedre nå. Like viktig var det for oss å få vise oss fram foran helgelendingene som har støttet og sponset oss i mange år, sier Bardal.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis