TIL HOVEDRUNDE: Vegakameratene, ledet av Kai Bardal fra Steinkjer (i midten) tok seg til hovedrunden i UEFA Futsal Cup.

TIL HOVEDRUNDE: Vegakameratene, ledet av Kai Bardal fra Steinkjer (i midten) tok seg til hovedrunden i UEFA Futsal Cup.

Vegakameratene til hovedrunde

For andre år på rad tar Vegakameratene seg til hovedrunden i UEFA Futsal Cup.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Laget, ledet av steinkjerbyggen Kai Bardal, ble historiske da de som første norske lag tok seg til hovedrunden i fjor. Nå er de klare igjen.

Viktig Ovesen-scoring

Vegakameratene ledet gruppe E i innledende gruppespill etter to kamper, og ville sikre avansement med seier mot armenske Shahumyan lørdag ettermiddag.

De armenske mesterne tok ledelsen 1-0 etter tre minutter, før Håvard Solem utlignet to minutter etter. Tre og et halvt minutt før pause dunket Kim Rune Ovesen fra Steinkjer inn 2-1, som også var stillingen til pause.

Etter pause var det nordmennene som styrte kampen, men helt avgjort ble det ikke før Thomas Klaussen satte i gang showet. Han økte til 3-1 fra straffemerket ti minutter før slutt, og dunket inn 4-1 like før slutt.

Riga neste

Dermed er Vegakameratene klare for neste runde - som kan sammenlignes med gruppespillet i Mesterligaen i fotball.

Den runden spilles i Riga i starten av september, og Kai Bardal og guttene skal opp mot den latviske vertsklubben Nikars Riga, KFM Ekronomac Kragyjevac fra Serbia samt vinneren av gruppe G fra innledende runde.

- Fantastisk deilig

- Jeg var ikke helt trygg før 4-1 kom, men det var en fantastisk deilig følelse. Guttene har gjennomført en strålende turnering og vi nådde målet vårt om avansement, sier Bardal til Trønder-Avisa.

Jonas Schei Wiseth gjorde også sakene sine svært godt for Vegakameratene i seieren og i de foregående kampene. Morten Ravlo fra Levanger er ute med skade, men antas å være klar til hovedrunden.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis