BARE NESTEN: Vegakameratene hang godt med lenge mot de serbiske mesterne, men steinkjergutten Jonas Schei Wiseth og resten av laget ble til slutt slått 6-2. I bakgrunnen en del av futsallagets supporterskare, blant annet Wiseths mor og far.
(Foto: Vegakameratene)

BARE NESTEN: Vegakameratene hang godt med lenge mot de serbiske mesterne, men steinkjergutten Jonas Schei Wiseth og resten av laget ble til slutt slått 6-2. I bakgrunnen en del av futsallagets supporterskare, blant annet Wiseths mor og far. Foto: Vegakameratene

Nær ved å skape oppstyr

Jonas Schei Wiseth og Vegakameratene tapte mot de serbiske mesterne i UEFA Futsal Cup i Riga.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene utlignet to ganger mot KMF Ekonomac Kragujevac, men måtte se seg solid slått i åpningskampen av hovedrunden i UEFA Futsal Cup onsdag.

De serbiske mesterne, som er ranket som nummer 10 i Europa, vant til slutt 6-2 over det norske laget.

Hang godt med

Da hadde Vegakameratene holdt Ekonomac til 0-0 i en omgang i den intime hallen i Riga. Landslagskeeper Kenneth Rakvaag holdt nordmennene inne i kampen før pause med en rekke feberredninger, og til tross for at serberne var det førende laget, var det altså målløst til pause. I andre omgang var det Vegakameratene som tok over, men det var serberne som fikk det første målet, ved stjernespilleren Daniel. Målet kom like etter pause, men Christopher Moen utlignet ledelsen like etter.

Serberne gikk igjen i ledelsen, denne gang ved Vladan Cvetanović halvveis i andre omgang. Også denne gang kom utligningen kjapt. Håvard Solem satte inn 2-2, og publikum og spillere begynte å tro på at de kunne ta et oppsiktsvekkende poeng. Den drømmen braste raskt da serberne for alvor viste hvorfor de er ranket som det tiende beste laget i Europa. Fire mål på like mange minutter sørget for 6-2 og til slutt en komfortabel seier for forhåndsfavorittene.

- Beste vi har møtt

- I dag er jeg veldig fornøyd med de første 30 minuttene, sier Vegakameratenes trener Kai Bardal.

- Problemet for vår del er at vi aldri møter slike lag ellers. De har gode individualister over hele fjøla - og vet å utnytte det. Dette er det klart beste laget vi har møtt noen gang og vi kan ikke gjøre annet enn å si oss fornøyd med at vi hang med så lenge, fortsetter

steinkjerbyggen. Torsdag skal Vegakameratene møte vertsklubben Nikars Riga - ranket som nummer 14 i Europa. Makedonske KMF Zelezarec Skopje, ranket som nummer 26, er motstander lørdag for Vegakameratene, som selv er ranket som nummer 29.

Siste kamp i gruppespillet spilles lørdag. Alle kampene spilles i Riga denne uken. De to beste lagene avanserer til eliterunden i oktober.

- Vi visste på forhånd at det ville bli tøft i hovedrunden, men dagens prestasjon har gitt oss en bekreftelse på at vi har noe her å gjøre.

Nå skal vi samle krefter inn mot torsdagens kamp, avslutter Bardal.

Han mønstret et lag med blant andre sambygningene Jonas Schei Wiseth og Kim Rune Ovesen, som igjen gjorde en god jobb i blåskjorta. Levangsbyggen Morten Ravlo er ute med skade, og er ikke med til Riga.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis