NY ROLLE: Steinkjer-gutten Julien Le Bozec spiller vanligvis ute på banen, men måtte stå i mål da Nidaros' eneste keeper ble skadet i kampen mot KFUM.

NY ROLLE: Steinkjer-gutten Julien Le Bozec spiller vanligvis ute på banen, men måtte stå i mål da Nidaros' eneste keeper ble skadet i kampen mot KFUM.

Rufsete futsalstart

Serieåpningen i futsal ble ikke så mye å juble over sett med nordtrønderske øyne, selv om flere steinkjerbygg markerte seg.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Steinkjer-guttene Kim Rune Ovesen og Jonas Schei Wiseth scoret hvert sitt mål da Vegakameratene sesongåpnet med skuffende 3-3 og poengdeling mot nyopprykkede Nesjar.

Vega ledet 3-2 til det gjensto femten sekunder. Da utlignet Nesjar, og ett sekund før slutt holdt de på å ta alle poengene da de fikk timeterstraffe. Heldigvis for Vegakameratene bommet Nesjar på denne straffen, og dermed ble det uavgjort.

Måtte stå i mål

I kampen mellom KFUM og Nidaros tok Steinkjer-gutten Julien Le Bozec plass mellom stengene da Nidaros' eneste keeper for helga, Magnar Nordthun, måtte ut med skade.

Det endte med tap 5-3 for Nidaros.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis