Ujevn åpning for Vegakameratene

Vegakameratene spilte uavgjort mot Nesjar, men knuste Kongsvinger i helgas åpningsrunde av eliteserien i futsal.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Regjerende seriemester i futsal, Vegakameratene, hadde på papiret en overkommelig oppgave lørdag, da nyopprykkede Nesjar var motstander. Det ble imidlertid jevnere enn antatt, og lagene delte poengene etter uavgjort og 3-3.

Steinkjer-duoen Kim Rune Ovesen og Jonas Schei Wiseth scoret hvert sitt mål for Vegakameratene, som ledes av sambygdning Kai Bardal.

Søndag ble det imidlertid seier, da Kongsvinger ble knust 4-0. Nøkkelspiller Thomas Klaussen ble tremålsscorer, og laget har kommet brukbart i gang med fire poeng på to kamper.

Stjørdalshallen blir vertsskap for to eliteserierunder - i henholdsvis januar og mars.

Vant med Le Bozec i mål

Trondheimsklubben Nidaros sitter igjen med ett tap og en seier etter helgas åpningsrunde av eliteserien i futsal.

Lørdag ble det 3-5-tap mot topplaget KFUM Oslo, mens bergenserrne Vadmyra ble på imponerende vis slått 5-2 søndag. Imponerende fordi laget mistet mange av sine beste spillere til skade lørdag, inkludert keeper Magnar Nordtun.

Med ham ute, måtte frontspiller Julien Le Bozec innta plassen i mål søndag. Det gjorde steinkjergutten med bravur, og var svært delaktig i at laget til slutt vant.

4-2-målet ble sågar scoret av Le Bozec, som satte ballen i åpent mål fra 35 meter.

Grorud imponerte

Nyopprykkede Grorud imponerte mest i helga, med seier både mot Kongsvinger og Tiller. Neste hovedrunde er i Larvik om knappe fire uker.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis