(Foto: Vegakameratene.no)

Foto: Vegakameratene.no

Vegakameratene åpnet med tap

Nederlandske Eindhoven ble for sterke for de trønderske futsalgutta.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene åpnet med tap i første kamp av hovedrunden i UEFA futsal cup.

De norske mesterne sjokkerte nederlenderne i første omgang og holdt Eindhoven til 0-0 halvveis, mye takket være landslagskeeper Kenneth Rakvaag.

I andre omgang viste Eindhoven, anført av stjernespiller Bali, klasse. Nederlenderne vant til slutt 3-0.

LES OGSÅ: Klar for hovedrunden i UEFA futsal cup

– Veldig fornøyd med 1. omgang

– Vi fulgte en plan og lyktes godt med den i 1. omgang. Det var 0-0 ved pause, men vi burde ledet. Vi skapte flere store sjanser, blant annet en på åpent mål. I 2.omgang bygde Eindhoven spillet mer rundt Bali, som viste ekstreme ferdigheter, og han scoret de to første målene. Vi mistet litt av fasongen og strukturen utover i kampen, sier Vegakameratene-trener Kai Bardal til fotball.no.

Bali satte inn 1-0 halvveis i andre omgang. Samme mann doblet like etter, før Adem Kocak fastsatte sluttresultatet til 3-0 like før slutt.

– Kampen døde litt ut på 2-0. Vi slet med å komme inn i det og de kontret inn sitt tredje. Jeg er veldig fornøyd med 1.omgang, men utover i kampen ble vi hakket for lette. Vi skulle gjerne hatt flere timer sammen før disse kampene, sier Bardal.

– Det er et tøft nivå og dette laget er kanskje det beste vi har møtt. Vi prøvde på noe vi ikke har gjort tidligere med et rent soneforsvar, og fikk til det på kort tid. Vi ser potensialet, samtidig som vi må innse at vi ikke var helt gode nok, fortsetter treneren til nettstedet.

Ros til Ravlo

Han trekker fram flere spillere han var godt fornøyd med.

– Kenneth Rakvaag, Jan Are Klaussen, Morten Ravlo og Thomas Klaussen var alle gode, sier Bardal, som også har steinkjerduoen Jonas Schei Wiseth og Kim Rune Ovesen i stallen.

Torsdag spiller Vegakameratene sin andre kamp, før gruppespillet avsluttes på lørdag.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis