(Foto: Åse Mari Sund Klaussen, Vegakameratene.no)

Foto: Åse Mari Sund Klaussen, Vegakameratene.no

Nytt tap for Vegakameratene

Kim Rune Ovesen fra Steinkjer scoret, men det var ikke nok mot de serbiske mesterne.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Vegakameratene tapte 1-5 mot serbiske Ekonomac torsdag kveld. Futsalgutta er dermed etter alt å dømme ute av UEFA futsal cup for denne gang.

Laget tapte mot Eindhoven onsdag, og måtte derfor gamble for å få med seg poeng i torsdagens kamp for å ha mulighet på avansement.

Ovesen scoret

– Vi måtte prøve. Vi er her for å gå videre, derfor valgte vi å gamble, blant annet ved å bruke flyvende keeper i første omgang. Dessverre satt ikke presset som det skulle, og vi fikk det heller ikke til å stemme i overtallsspillet. Derfor sto det 4-0 allerede til pause, forklarer Vega-trener Kai Bardal.

I andre omgang satt presset bedre og Vegakameratene hang bedre med. Steinkjerbyggen Kim Rune Ovesen reduserte til 1-4, men serberne fastsatte sluttresultatet til 5-1 senere i omgangen.

– Vi er gode nok

De norske mesterne har dermed tapt de to første kampene i gruppespillet. Siste kamp er mot kroatiske Nacional Zagreb lørdag.

– Vi er etter alt å dømme ute, men vi skal gi alt vi kan for seier i den kampen, lover Bardal.

Treneren mener Vegakameratene har noe å gjøre videre i Europacupen, to tap i hovedrunden til tross.

– Spillerne er gode nok til å avansere ytterligere en runde, men vi er avhengig av å trene mer futsal ellers i året. Disse spillerne vil fortsette å vokse og vi har absolutt ikke gitt opp å gå videre fra hovedrunden.

Neste sjanse kan bli neste høst, dersom Vegakameratene vinner eliteserien også kommende sesong.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis