Morten Ravlo og Vegakameratene har befestet sin posisjon på toppen av tabellen i eliteserien i futsal.

Morten Ravlo og Vegakameratene har befestet sin posisjon på toppen av tabellen i eliteserien i futsal.

Vegakameratene i 100

Vegakameratene har befestet sin posisjon på toppen av tabellen i eliteserien i futsal.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

I helga ble topplagene Sjarmtrollan og Grorud slått i Bingsfosshallen i Sørum i Akershus. Vegakameratene topper tabellen etter 10 av 18 spilte kamper – sju poeng foran nettopp Grorud.

Nordtrøndere sentral

Lørdag ble Sjarmtrollan slått 5–0 etter to scoringer av steinkjerbyggen Kim Rune Ovesen, samt nettkjenninger av Christopher Moen, Thomas Klaussen og Jan Are Klaussen. Søndag scoret Moen (2), Stian Johnsen og Thomas Klaussen i 4–1-seieren over Grorud.

Søndagens kamp var også Vegakameratenes kamp nummer hundre i eliteserien i futsal. Det har så langt ført til en fjerdeplass, en andreplass og tre strake førsteplasser.

Fjerde seriemesterskap

Nå er trener Kai Bardal, som har ledet laget i samtlige hundre kamper, på god vei mot sitt fjerde strake seriemesterskap.

Nidaros, med Julien Le Bozec, også han fra Steinkjer, løftet seg til tredjeplass etter helgas kamper. Lørdag ble Ørn Horten slått 5–3, søndag vant trondhjemmerne 3–0 mot Sandefjord. Le Bozec tegnet seg på scoringslista i lørdagens kamp.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis