Robert Stene i duell med Åsane-keeper Eirik Østgaard.
      (Foto: Jonas A. Holberg)

Robert Stene i duell med Åsane-keeper Eirik Østgaard.Foto: Jonas A. Holberg

LFKs fantastiske form fortsetter

Levanger slo Åsane 3-0 på Moan og står nå med 13 poeng på de siste fem kampene.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

LFK har virkelig funnet tilbake formen i 1. divisjon.

Søndag kveld ble Åsane slått 3-0 i en meget overbevisende seier hjemme på Moan. Dermed har laget fire seiere og én uavgjort på de fem siste seriekampene og befinner seg på femteplass etter elleve serierunder.

Fortjent ledelse til pause

Levanger var det førende laget i stort sett hele første omgang, og gikk til pause med en fortjent tomålsledelse.

Den første sjansen gikk imidlertid til gjestene. LFK sov på et innkast etter halvspilt første omgang, og Geir André Herrem fikk komme alene med Julian Faye Lund. Angriperen klarte ikke å overliste den unge keeperen i vertenes mål.

Fem minutter senere kom kampens første mål. Marcus Astvald slo en god corner som traff Tom Erik Nordberg inne i feltet. Vukubyggen headet mot mål, men ble hindret på streken. Der dukket - selvfølgelig - målsniken Robert Stene opp og pirket inn 1-0.

I løpet av de to neste minuttene skapte LFK ytterligere to gode sjanser: Innlegget fra Marcus Astvald traff en Åsane-fot, og holdt på å gå rett i krysset. På den påfølgende corneren mottok formspiller Adria Mateo Lopez ballen i returrommet. Spanjolen dunket til, men ballen gikk rett i tverrligger og ut.

Like etter kom nummer to. Erik Tønne og Marcus Astvald tok det som så ut som en innøvd frisparkvariant ute til høyre. Sistnevnte slo til slutt innlegget, traff Tom Erik Nordberg, som stupheadet ballen i krysset.

Nydelig scoring ble spikeren i kista

Åsane var bedre med fra start i andre omgang, og vartet blant annet opp med en god dobbeltsjanse etter seks minutter av omgangen. Espen Hammer Berger og Julian Faye Lund ryddet opp for hjemmelaget.

Deretter tok Levanger over igjen.

Like før timen spilt økte Jo Sondre Aas til 3-0 etter en nydelig kontring. Robert Stene satte fart og spilte Astvald ute til høyre. Svensken dro seg ned på linja og slo 45 grader ut til Aas som kontrollert satte ballen opp i krysset med bredsida.

Etter scoringen ble tempoet dratt voldsomt ned, ikke unaturlig all den tid Levanger spiller sin tredje kamp på en uke, og hjemmelaget dro i land en meget god, fortjent og overbevisende 3-0-seier.

Kommende lørdag er Kongsvinger motstander for Levanger, som nå for alvor er med i kampen om kvalikplassene i 1. divisjon.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE


PS: Mats Lillebo fikk tillit fra start og scoret kampens første mål da Ranheim slo Bodø/Glimt 2-1 hjemme i 1. divisjon søndag. Det var stjørdalingens første mål i 1. divisjon etter overgangen fra Blink i vinter.

Se LFK-jubelen etter seieren mot Åsane

Levanger-gutta tok av i garderoben etter nok en seier.

Fikk betalt for å gi langfri etter RBK-kampen

Magnus Powell stolt og fornøyd etter en meget solid LFK-seier på Moan.

Her blir Bendik Bye den store helten for Sogndal på overtid

Sogndal styrte mot en frustrerende uavgjort, men fem minutter på overtid klinket en byafossing inn 3-2-målet mot Sandefjord.

– Hverdagen er det viktigste, Levanger

Sportsleder Geir Jenshus kommenterer RBK-kampen, LFKs gode form og ikke minst en meget het spanjol.

Nå er det slutt på skyhøye utbetalinger i Verdal-fotballen

Verdal har betalt dyrt for gammel moro. Det førte til at dagens spillere måtte gå med på et massivt lønnskutt i forkant av 2017-sesongen.

Steinkjer spilte uavgjort mot Strindheim

Snudde fra 0-1 til 2-1, men mistet seieren et kvarter før slutt.

Verdal mistet seieren etter frisparkperle

Verdal hadde nok sjanser, men klarte bare uavgjort hjemme mot Mosjøen.

Blink vant etter sterk snuoperasjon mot jumbolaget

Stjørdals-Blink var i trøbbel. Så våknet favorittene.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis