Stjørdals-Blink leverte en meget solid bortekamp mot Molde-2 lørdag. F.v.: Debutant Jakob Rømo Skille (16), tomålsscorer Sondre Hopmark Stokke og Nedzad Sisic, som sto for begge de målgivende pasningene.
      (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Stjørdals-Blink leverte en meget solid bortekamp mot Molde-2 lørdag. F.v.: Debutant Jakob Rømo Skille (16), tomålsscorer Sondre Hopmark Stokke og Nedzad Sisic, som sto for begge de målgivende pasningene.Foto: Stjørdals-Blink Fotball

Stokke-dobbel da Blink imponerte borte mot Molde-2

Giftig angrepsduo og ung debutant da Stjørdals-Blink slo Molde-2 på bortebane lørdag.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Serieleder Stjørdals-Blink befestet sin posisjon på toppen av 3. divisjon avdeling 5 med en sterk 2-0-seier borte mot Molde-2 lørdag ettermiddag.

Sondre Hopmark Stokke scoret målene, med angrepskollega Nedzad Sisic som servitør på begge.

Angrepsduo i form

Det første målet kom allerede etter ett minutt. Sisic flikket et oppspill fra Børge Sonflå, til Stokke som sørget for en tidlig ledelse for gjestene.

0-1 sto seg til pause, men tidlig i andre omgang var angrepsduoen på farten igjen. Sisic spilte gjennom Stokke, som doblet ledelsen fra skrått hold.

Det unge Molde-laget hadde mye ball, men klarte ifølge trener Are Tronseth kun å skape et par-tre muligheter i løpet av hele kampen. Dette var for øvrig første gang Blink klarte å holde nullen under Tronseth, noe den tidligere forsvarskjempen naturligvis var meget godt fornøyd med.

– Det er en veldig solid bortekamp av oss. En god prestasjon og selvfølgelig et meget sterkt resultat, oppsummerer Blink-treneren.

Skille debuterte

Han ga også debuten til unggutten Jakob Rømo Skille (16), som erstattet Marius Augdal like før slutt.

Trepoengeren gjør at Blink står med 25 poeng etter ti serierunder.


Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.

 

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis